دستگاه کارتخوان

چه مشاغلی از کارمزد کارتخوان معاف هستند؟ + اسامی مشاغل

چه مشاغلی از کارمزد کارتخوان معاف هستند؟ + اسامی مشاغل

چه مشاغلی از کارمزد کارتخوان معاف هستند؟ + اسامی مشاغل

درحالی طبق اعلام بانک مرکزی برخی مشاغل معاف از دریافت کارمزد از کارتخوان‌ها هستند که در اقدامی عجیب از تراکنش‌های کارتی آنها کارمزد کسر می‌شود! بانک مرکزی البته این اقدام را تأیید نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری ها، با اعلام بانک مرکزی از ۴ تیرماه کارتخوان ها باید مالیات پرداخت کنند.

طبق تأکید بانک مرکزی، برخی از مشاغل و صنوف از پرداخت مالیات معاف شده اند که این خبر توسط بانک مرکزی و با اعلام 13 شغل در خبرگزاری ها منتشر شده است.

مشاغلی که از پرداخت مالیات معاف شده اند به شرح زیر هستند:

‌۱ ـ نانوایی‌ها ۲ ـ سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های محصولات غذایی و خواروبارفروشی ۳ ـ داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها و خدمات درمانی ۴ ـ جایگاه‌های سوخت اتوماتیک و فروشندگان سوخت ۵ ـ فروشگاه‌های تجهیزات ساخت کاردستی و صنایع دستی هنری ۶ ـ حمل‌ونقل درون و حومه شهر، تاکسیرانی و کرایه اتومبیل ۷ ـ مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان ۸ ـ روزنامه‌فروشی‌ها و دکه‌های روزنامه ۹ ـ دفتر خدمات مخابراتی محلی و راه‌دور ۱۰ ـ انجمن‌ها و اتحادیه‌های مدنی، اجتماعی و مؤسسات خیریه ۱۱‌ ـ فروشگاه محصولات رسانه‌ای، کتاب، روزنامه، فیلم، موسیقی ۱۲ ـ عوارض راه، پارکینگ، پارکومتر و گاراژ ۱۳ ـ وجوه دولتی، قوه قضاییه و شرکت‌های خدماتی (آب، برق، گاز).

چه مشاغلی از کارمزد کارتخوان معاف هستند؟ + اسامی مشاغل

مالیات دستگاه کارتخوان

با اعلام بانک مرکزی لیست مشاغلی که از پرداخت مالیات دستگاه کارتخوان معاف هستند منتشر شد.

بر اساس سیستم جدید مالیات در شبکه پرداخت کشور؛ دارندگان کارتخوان برای هر خرید از 1200 تا حداکثر سقف تعیین شده بسته به مبلغ تراکنش کارمزدی را پرداخت می کنند. کف این کارمزد برای معاملات 6 میلیون ریالی 1200 ریال و برای معاملات بالاتر تا سقف تعیین شده افزایش می یابد.

به عبارت دیگر، میزان کارمزد به این صورت محاسبه می شود که برای معاملات تا سقف شش میلیون ریال (600 هزار تومان) 120 تومان و برای معاملات بالای 600 هزار تومان دو ده هزارم معامله تعیین می شود.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *